Буріто із омлету. Смачного сніданку!

 

Буріто з куркою

By
 
smachno.ua
1 min

Читайте також: Буріто з телятиною

Приготування буріто

  1. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.Обсмажуємо їх на олії  близько 2-х хвилин на середньому вогні і відкладаємо на тарілку.
  2. Нарізаємо курку на невеликі шматочки й обсмажуємо в розігрітій олії на сильному вогні 3-5 хвилин до появи рум’яної скоринки.
  3. Перець нарізаємо смужками і додаємо до м’яса. Також додаємо цибулю та часник. Обсмажуємо на середньому вогні 3 хвилини.
  4. Додаємо квасолю, кукурудзу, зіру, мелений перець чилі та помідори. Добре перемішуємо та смажимо 3 хвилини.

    Помідори повинні бути без шкірки та дрібно порізані

  5. Додаємо натертий сир і перемішуємо. Чекаємо, поки сир розплавиться та знімаємо сковороду з вогню.

Збираємо буріто

Розкладаємо тортильї. На край коржів викладаємо 3 ст.л. начинки і загортаємо, формуючи дно. Одну сторону буріто залишаємо відкритою.

Буріто готове!

Читайте також: Лаваш з сулугуні та зеленню (фоторецепт)

Коментарі