Буріто із омлету. Смачного сніданку!
Буріто з куркою
Читайте також: Буріто з телятиною
Приготування буріто
- Дрібно нарізаємо цибулю і часник.Обсмажуємо їх на олії близько 2-х хвилин на середньому вогні і відкладаємо на тарілку.
- Нарізаємо курку на невеликі шматочки й обсмажуємо в розігрітій олії на сильному вогні 3-5 хвилин до появи рум’яної скоринки.
- Перець нарізаємо смужками і додаємо до м’яса. Також додаємо цибулю та часник. Обсмажуємо на середньому вогні 3 хвилини.
-
Додаємо квасолю, кукурудзу, зіру, мелений перець чилі та помідори.
Добре перемішуємо та смажимо 3 хвилини.
Помідори повинні бути без шкірки та дрібно порізані
- Додаємо натертий сир і перемішуємо. Чекаємо, поки сир розплавиться та знімаємо сковороду з вогню.
Збираємо буріто
Розкладаємо тортильї. На край коржів викладаємо 3 ст.л. начинки і загортаємо, формуючи дно. Одну сторону буріто залишаємо відкритою.
Буріто готове!
Читайте також: Лаваш з сулугуні та зеленню (фоторецепт)
Буріто із омлету. Смачного сніданку 🙂 pic.twitter.com/ydjY5YheM5
— Ul Matsuura (@MatsuuraUl) August 21, 2021
Коментарі
Дописати коментар